جلسه آشتی کنان پروین و قلعه‌نویی! حرف عجیب نیکبخت به قلعه نویی دلیل غیبت کریم باقری در مراسم مادر استیلی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی تراکتور و گل گهرسیرجان در جام حذفی (۲ آذر ۱۴۰۳) | حذف ناباورانه شاگردان اسکوچیچ در خانه مهرداد محمدی شانسی برای بازگشت ندارد ماشاریپوف، برگ برنده موسیمانه مقابل پاختاکور پاختاکور در اوج بحران مقابل استقلال نتیجه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| برد آسان در روز شکستن طلسم گلزنی ویدئو خلاصه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳) رضا مهاجری در بیمارستان بستری شد (۱ آذر ۱۴۰۳) پخش زنده بازی پرسپولیس و مس سونگون (۱ آذر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بازگشت فرجی به قلب دفاع پرسپولیس استادیوم آزادی تا پایان سال ۱۴۰۳، آماده میزبانی نیست پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان، وارد ایران شد (یکم آذر ۱۴۰۳) + عکس تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت ۱۸۴ روزبه چشمی از جمعه در تمرینات استقلال اسکوچیچ: در جام حذفی، جای اشتباه‌کردن نداریم
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | قهرمان گود کشتی و میدان جنگ

  • کد خبر: ۳۸۱۸۱
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | قهرمان گود کشتی و میدان جنگ
سیدمهدی تقوی یک جوان پر‌انرژی بود که با رفتار و اخلاق مردانه‌اش دل همه را شاد می‌کرد. ورزش تأثیر زیادی روی آرامش رفتار او داشت. در عرصه‌های مختلف ورزشی فعال بود.
امر به ورزش را امر‌به‌معروف می‌دانست و خودش هم فقط در یک رشته ورزشی فعال نبود. سیدمهدی تقوی یک جوان پر‌انرژی بود که با رفتار و اخلاق مردانه‌اش دل همه را شاد می‌کرد. ورزش تأثیر زیادی روی آرامش رفتار او داشت. در عرصه‌های مختلف ورزشی فعال بود. کشتی را دوست داشت و از رقابت‌هایش درس بخشودگی و مهربانی می‌گرفت. با همین تلاش و علاقه توانسته بود در سال ۱۳۵۶ رتبه اول مسابقات کشتی استانی را کسب کند. فوتبال و والیبال هم بازی می‌کرد. سیدمهدی تقوی اول، فرزند سیدحیدر، در هشتم اسفندماه ۱۳۲۷ در شهر مشهد متولد شد. سیدمهدی پس از پیروزی انقلاب و با تشکیل جهاد سازندگی به همکاری با این نهاد پرداخت و به کمک روستائیان شتافت. با شروع جنگ تحمیلی و با اصرار فراوان، موفق به حضور در جبهه شد. فعالیت گسترده و مؤثر او در روستا‌ها به حدی بود که مسئولان وجود او را در پشت جبهه ضروری‌تر تشخیص دادند، لذا با رفتن او به جبهه مخالفت کردند؛ اما روح بلند سیدمهدی تاب ماندن در قفس تنگ دنیا را نداشت و با قلبی امیدوار، راهی جبهه‌های حق علیه باطل شد. سیدمهدی، پیرو راسخ ولایت و امام و عاشق و دل‌باخته جبهه و شهادت بود. در بیشتر نوشته‌ها و نامه‌های او توصیه به اطاعت از امام و امر به حجاب دیده می‌شود. وی سرانجام در غروب روز هجدهم بهمن‌ماه سال ۱۳۶۰ در منطقه عملیاتی چزابه پس از اقامه نماز جماعت و بعد از نبردی نابرابر با دشمن زبون در‌حالی‌که جمعی از سربازان دشمن بعثی را به اسارت گرفته بود و به‌سمت نیرو‌های اسلام هدایت می‌کرد، بر اثر اصابت گلوله مستقیم دشمن به ناحیه سر، شربت شهادت را سر کشید. پیکر مطهر این شهید همیشه جاوید پس از تشییع در قطعه شهدای بهشت رضا (ع) مشهد آرام گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->